Direktlänk till inlägg 16 maj 2009

Nu blir jag trött......

Av tina - 16 maj 2009 23:57

Här har jag hållt på i nästan en timme med att fixa miin hemsida o så trycker jag på uppdateraknappen.......vips försvinner rubbet så nu blev jag TRÖTT!!!!!! Njut av bilderna, Tea är en slagen hjälte o Norge vinner melodifestivalen....ur led är tiden !

 
ANNONS
 
Ingen bild

Isabelle

17 maj 2009 00:13

Halloj! Jättetrevligt att träffas! Men, du har inte skrivit hur det gick för söta Tea? Jag vimsade ju tydligen bort mig helt och missuppfattade lite och så mådde dottern dåligt så jag såg inga tikar alls förutom min egna :-D
Japp, nästa år får alla åka och sjunga i Norge istället :-D
Hoppas ni får en fortsatt skön helg! kram från oss!

 
Carina & Boris

Carina & Boris

17 maj 2009 12:18

Taaaack Tina för en underbar dag och alla positiva utrop! och även ett stort GRATTIS till hjärtegullet Tea skötte sej exemplariskt fast hon var tvingad att vara barnvakt... hm och en 1:a är helt ok med den konkurransen.

Kramar Carina, Boris & gänget

http://www.eklovenskennel.se

 
Ingen bild

Stolta Tina o trötta Tea

18 maj 2009 10:49

Hmm....nu är jag rejält förvirrad...det var inte borta ju, skrolla ner så ser ni vad jag skrev tidigare på kvällen......som det kan bli ibland....

 
Ingen bild

Jennie

19 maj 2009 20:31

Så roligt att läsa dina blogginlägg, hi hi. Älskar din humor. Tackar för trevligt sällskap under dagen. Vi hörs och ses, hälsa till Tea från lille Dizze.

 
Maria ,Lovis,Mattis,Tyzon

Maria ,Lovis,Mattis,Tyzon

20 maj 2009 14:12

Goa Tina en glad skåning rakt igenom.Tack för en trevlig dag i Hässleholm,och ett stort Grattis till söta Tea till hennes 1:a i den hårda konkurensen.Hoppas vi ses snart igen,vi ska ju till Åseda i morgon på en inoff.Vi hör av oss och talar om hur det har gått.
Massor av kramar maria

http://ellebacken.webs.com

 
Corina

Corina

26 maj 2009 09:49

En etta är inte alls fy skam ! Ens egen hund är ju bäst i alla fall:) Wanilla och hennes 6 valpar mår fiiiint ! Kramis !

http://alltingochingenting.corina.se

 
Ingen bild

Isabelle

9 juni 2009 17:45

Tack så jättemycket! Ja, jag tycker det är kul att skriva om allt möjligt så då blir det en del :-) Och Maya verkar vara tvärtom mot de som blir loja under löpet för hon är mer aktiv än någonsin :-) Får hoppas att hon inte får så stark skendräktighet.. känns som om det måste vara jobbigt :-) Min förra tik var precis som Tea, bäddade och hittade det mesta som fick fungera som bäbisar :-)
Har ni någon mer utställning planerad? Nu samåkte jag ju med en annan tjej förra gången, men resterande utställningar tänkte jag stanna kvar hela tiden så att jag verkligen kan se allihopa och se vilka placeringar alla får. Än så länge har man gått som i en liten dvala och tänkt att allt är över när man själv får åka hem :-)
Ha det kanon! Kramar från oss!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tina - 17 februari 2010 15:39


Så har lilla Sascha på nio månader landat i denna familj ! Jag har länge velat ha en kompis till Tea men tvekat inför att skaffa en valp så när tillfället gavs så slog jag till   ! Sascha är en omplacering som jag och Tea nu ska försöka få lite hyfs ...

Av tina - 25 januari 2010 17:49

Fortfarande har jag inte tagit kort på Tea, men hon trivs med att vara hemma och har en energi som inte verkar ta slut, rena duracell-kaninen ! Annars ser hon ju ut som en tik brukar se ut när hon haft valpar, lilla nakenfisen !!! Har följt hennes va...

Av tina - 22 december 2009 15:57

Snön faller och vi går mot en vit jul ! Fick skickat till mig nya bilder på Teas valpar av uppfödaren, TACK Boris&Carina !!!! Men det bästa är nog att nu när valparna hunnit bli sex veckor så dröjer det bara två veckor tills jag får hem min Tea ige...

Av tina - 6 december 2009 19:15

Så kom vi äntligen iväg och fick träffat Tea och hennes fina valpar !!! De var helt underbara, rultiga små knyten som nästan hunnit bli fyra veckor nu ! Tea blev glad att se oss, och visade stolt upp sina små valpar. Men det märktes att hon inte var ...

Av tina - 3 december 2009 20:07

Tänkte bara slänga in en bild på tik ett från Teas nya kull ! Tack Boris och Carina för de fina bilderna jag fick på alla sju, sätter bara in denna nu ! De har nu hunnit bli drygt tre veckor ! Sötnosarna ! ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se