Direktlänk till inlägg 14 maj 2009

Berner tik försvunnen !!!!

Av tina - 14 maj 2009 15:01

Så kom då ett upprop i mejlen, ett sånt man egentligen helst hade sluppit ! En sju-årig berner sennen tik som försvunnit från sitt hem i Skyrup den 10 maj ! Kan bara ana hur familjen mår......:(.

Konstigt nog har ingen sett till den sedan dess....så nog anar man ugglor i mossan. Det stora "felet" med våra hundar är ju att de både ser snälla ut och är snälla ! Jag lägger in en bild som kom i mejlet, det är Tindra till vänster som är försvunnen ! Och sen håller vi tummarna för att antingen djungeltrumman eller någon snäll själ hittar henne !!!!

 
ANNONS
 
Tina o Tea

Tina o Tea

14 maj 2009 15:11

Klantig som jag är....här kommer lite mer info: Tindra försvann från Bernerstjärnans kennel. Har du info så ring Cecilia 0733-188695. www.bernerstjarnan.zoomin.se

http://www.bernertea.webs.com

 
Mia

Mia

14 maj 2009 16:39

Hej, Mia på Tassegos!
Tackar å Sissis vägnar och vill bara tillägga att Tindra har synts till i utkanten av Skurup vid ett par tillfälle. Letandet fortsätter och vi hoppas verkligen hon snart ska hittas.
Kram Mia

http://www.tassegos.zoomin.se

 
Ingen bild

Tina o Tea

8 juni 2009 22:22

Tindra har hittat hem igen och allt är bara bra med henne !!! Vi skickar en tanke till hennes familj, de måste vara både glada och lättade att hennes utflykt fick ett lyckligt slut !

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tina - 17 februari 2010 15:39


Så har lilla Sascha på nio månader landat i denna familj ! Jag har länge velat ha en kompis till Tea men tvekat inför att skaffa en valp så när tillfället gavs så slog jag till   ! Sascha är en omplacering som jag och Tea nu ska försöka få lite hyfs ...

Av tina - 25 januari 2010 17:49

Fortfarande har jag inte tagit kort på Tea, men hon trivs med att vara hemma och har en energi som inte verkar ta slut, rena duracell-kaninen ! Annars ser hon ju ut som en tik brukar se ut när hon haft valpar, lilla nakenfisen !!! Har följt hennes va...

Av tina - 22 december 2009 15:57

Snön faller och vi går mot en vit jul ! Fick skickat till mig nya bilder på Teas valpar av uppfödaren, TACK Boris&Carina !!!! Men det bästa är nog att nu när valparna hunnit bli sex veckor så dröjer det bara två veckor tills jag får hem min Tea ige...

Av tina - 6 december 2009 19:15

Så kom vi äntligen iväg och fick träffat Tea och hennes fina valpar !!! De var helt underbara, rultiga små knyten som nästan hunnit bli fyra veckor nu ! Tea blev glad att se oss, och visade stolt upp sina små valpar. Men det märktes att hon inte var ...

Av tina - 3 december 2009 20:07

Tänkte bara slänga in en bild på tik ett från Teas nya kull ! Tack Boris och Carina för de fina bilderna jag fick på alla sju, sätter bara in denna nu ! De har nu hunnit bli drygt tre veckor ! Sötnosarna ! ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se