Direktlänk till inlägg 8 maj 2009

Sömntutor....

Av tina - 8 maj 2009 14:05

Egentligen så vill jag ju inte skryta men det är faktiskt såhär att på morgonkvisten, ja eller ialla fall uppåt förmiddagen, så brukar sängarna rättas till o bäddas upp.

Men idag blev det sisådär....ni får kika på korten så förstår ni varför.....hihi !

Tack Maria för de fina korten på Tyzon, klart han oxå måste in i bloggen !

Är avundsjuk på Marias stundande MH-test, det var jätteskoj. Och det var väldigt intressant att följa de andra hundarnas prov också...gå med o kika, Maria !

Ha en skön helg alla....

 
ANNONS
 
Maria

Maria

8 maj 2009 15:15

Hi HI HI .Ja man kan ju förstå varför sängarna inte blev bäddade.Alla har ju inte stigit upp ännu.Ja det ska bli roligt i morgon får se om jag får med mig någon som kan va lite fotograf.

Maria

http://ellebacken.webs.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tina - 17 februari 2010 15:39


Så har lilla Sascha på nio månader landat i denna familj ! Jag har länge velat ha en kompis till Tea men tvekat inför att skaffa en valp så när tillfället gavs så slog jag till   ! Sascha är en omplacering som jag och Tea nu ska försöka få lite hyfs ...

Av tina - 25 januari 2010 17:49

Fortfarande har jag inte tagit kort på Tea, men hon trivs med att vara hemma och har en energi som inte verkar ta slut, rena duracell-kaninen ! Annars ser hon ju ut som en tik brukar se ut när hon haft valpar, lilla nakenfisen !!! Har följt hennes va...

Av tina - 22 december 2009 15:57

Snön faller och vi går mot en vit jul ! Fick skickat till mig nya bilder på Teas valpar av uppfödaren, TACK Boris&Carina !!!! Men det bästa är nog att nu när valparna hunnit bli sex veckor så dröjer det bara två veckor tills jag får hem min Tea ige...

Av tina - 6 december 2009 19:15

Så kom vi äntligen iväg och fick träffat Tea och hennes fina valpar !!! De var helt underbara, rultiga små knyten som nästan hunnit bli fyra veckor nu ! Tea blev glad att se oss, och visade stolt upp sina små valpar. Men det märktes att hon inte var ...

Av tina - 3 december 2009 20:07

Tänkte bara slänga in en bild på tik ett från Teas nya kull ! Tack Boris och Carina för de fina bilderna jag fick på alla sju, sätter bara in denna nu ! De har nu hunnit bli drygt tre veckor ! Sötnosarna ! ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se