Direktlänk till inlägg 6 maj 2009

Grattis alla goa valpar !!!!!

Av tina - 6 maj 2009 23:09

Alltså, nu är matte riktigt riktigt virrig !!! Nu har hon berättat för mig i flera dagar att på onsdag blir mina valpar 6 månader ! :)

Och så går hon o har så mycket annat trams för sig, möte hit o möte dit så att hon "glömde" att gratulera di små !!!

Ja, så värst små är de ju inte längre, det fick vi ju se på valpträffen ju !!! Långbenta drasuter utan hyfs......men berätta inte för matte att jag tyckte det, hon har bara pratat om hur goa o trevliga de var och hur rara deras familjer var och det kan jag ju hålla med om !

Nä så nu tänkte jag att det vore ju trist om det inte kom in några bilder oxå på halvårsfödelsegrisarna....eller vad man nu kan kalla dem :D !

Och ja just det : Grattis, grattis på er alla tio....ingen nämnd, ingen glömd.

Hittade några fina bilder som åker in här ! Dock inte på alla tio.....nån måtta får det ju vara ! Nä.....gäsp....dax för ryggläge !


Tea
 
ANNONS
 
Carina & Boris

Carina & Boris

6 maj 2009 23:23

Ja det blev 10 riktigt goa små troll, redan 6 månader gamla.

Kram från oss alla

http://www.eklovenskennel.se

 
Maria

Maria

7 maj 2009 23:22

Tyzon ber om ursäkt att matte inte tänkte på att skicka en nytagen 6-månaders bild till Mamma Tea.Men men den kommer nu i alla fall till matte Tinas E-post.Ha det så bra så ses vi väl nästa helg Eller????

Maria och Tyzon

http://ellebacken.webs.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tina - 17 februari 2010 15:39


Så har lilla Sascha på nio månader landat i denna familj ! Jag har länge velat ha en kompis till Tea men tvekat inför att skaffa en valp så när tillfället gavs så slog jag till   ! Sascha är en omplacering som jag och Tea nu ska försöka få lite hyfs ...

Av tina - 25 januari 2010 17:49

Fortfarande har jag inte tagit kort på Tea, men hon trivs med att vara hemma och har en energi som inte verkar ta slut, rena duracell-kaninen ! Annars ser hon ju ut som en tik brukar se ut när hon haft valpar, lilla nakenfisen !!! Har följt hennes va...

Av tina - 22 december 2009 15:57

Snön faller och vi går mot en vit jul ! Fick skickat till mig nya bilder på Teas valpar av uppfödaren, TACK Boris&Carina !!!! Men det bästa är nog att nu när valparna hunnit bli sex veckor så dröjer det bara två veckor tills jag får hem min Tea ige...

Av tina - 6 december 2009 19:15

Så kom vi äntligen iväg och fick träffat Tea och hennes fina valpar !!! De var helt underbara, rultiga små knyten som nästan hunnit bli fyra veckor nu ! Tea blev glad att se oss, och visade stolt upp sina små valpar. Men det märktes att hon inte var ...

Av tina - 3 december 2009 20:07

Tänkte bara slänga in en bild på tik ett från Teas nya kull ! Tack Boris och Carina för de fina bilderna jag fick på alla sju, sätter bara in denna nu ! De har nu hunnit bli drygt tre veckor ! Sötnosarna ! ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se