Direktlänk till inlägg 1 maj 2009

Härligt, härligt men......oj så jobbigt !

Av tina - 1 maj 2009 21:36

Tea
 
ANNONS
 
Ingen bild

Dizel med familj

1 maj 2009 22:43

Hej Hej!
Det var trevligt att träffas, tycker jag. Detta gjorde ni bra, förstår att det ligger lite tid bakom hela den här träffen. Det var tur för "gamla matte" att hon fick hjälp av er två. Ser fram emot Hässleholm, då vi ses igen. Nospussar lille Dizze. P.S Vilken tur ni hade som fick skjuts hem, av och på tåg, upp och ner för trappor, min matte hade blivit alldeles vimsig och jag tror nog att vi inte hade kommit dit vi egentligen skulle kommit. snark...

 
Ingen bild

Dizel och matte Jennie

3 maj 2009 21:35

Hej Tina och mamma Tea! Hoppas ni har det lugnt och skönt där hemma igen. Det var roligt att träffas, tycker vi;)
Det är alltid lika roligt att läsa i din blogg, du har sån skön humor hihi. Vi ses i Hässleholm...

 
Therese

Therese

24 augusti 2009 20:26

Vilka fina hundar. Denna rasen verkar ju helt underbar=)Mvh Therese

http://www.hjrum.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tina - 17 februari 2010 15:39


Så har lilla Sascha på nio månader landat i denna familj ! Jag har länge velat ha en kompis till Tea men tvekat inför att skaffa en valp så när tillfället gavs så slog jag till   ! Sascha är en omplacering som jag och Tea nu ska försöka få lite hyfs ...

Av tina - 25 januari 2010 17:49

Fortfarande har jag inte tagit kort på Tea, men hon trivs med att vara hemma och har en energi som inte verkar ta slut, rena duracell-kaninen ! Annars ser hon ju ut som en tik brukar se ut när hon haft valpar, lilla nakenfisen !!! Har följt hennes va...

Av tina - 22 december 2009 15:57

Snön faller och vi går mot en vit jul ! Fick skickat till mig nya bilder på Teas valpar av uppfödaren, TACK Boris&Carina !!!! Men det bästa är nog att nu när valparna hunnit bli sex veckor så dröjer det bara två veckor tills jag får hem min Tea ige...

Av tina - 6 december 2009 19:15

Så kom vi äntligen iväg och fick träffat Tea och hennes fina valpar !!! De var helt underbara, rultiga små knyten som nästan hunnit bli fyra veckor nu ! Tea blev glad att se oss, och visade stolt upp sina små valpar. Men det märktes att hon inte var ...

Av tina - 3 december 2009 20:07

Tänkte bara slänga in en bild på tik ett från Teas nya kull ! Tack Boris och Carina för de fina bilderna jag fick på alla sju, sätter bara in denna nu ! De har nu hunnit bli drygt tre veckor ! Sötnosarna ! ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se