Direktlänk till inlägg 16 april 2009

Ibland lyser flitens lampa...

Av tina - 16 april 2009 15:39

Nä, tro nu inte att jag fått blodad tand bara för mina nyputsade fönster! Nix, med sånthär väder så är det ju utomhus som gäller så mycket som möjligt ! Vad jag anspelade på var min flitiga användande av bloggen....två dar på rad !!!!

Var ju tvungen att få in lite kort på Tea och hennes Bernerkompis Ebba när de busade runt i skogen idag ! Ebba är en stor stilig dam från Swissmades kennel som är hela sex veckor äldre än Tea....och än ser det inte ut som om Tea kommer att växa ikapp henne, hihi, så nu har jag gett upp hoppet !

Där ser man hur olika två jämngamla tikar kan vara fast de båda är rastypiska !  Söta och goa är de ialla fall !!!

Väl hemkommen så fann Tea snabbt sin rätta plats....hos den andra soffpotatisen i familjen, yngsta sonen! Visst ser de ut att mysa i soffan ?
Tea
 
ANNONS
 
Carina

Carina

16 april 2009 23:59

Oj vad fin hon blev söta goa Tea. Hon har en stilig kompis också tycker jag, ganska lik Glimsen.

Kram Carina

http://www.eklovenskennel.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tina - 17 februari 2010 15:39


Så har lilla Sascha på nio månader landat i denna familj ! Jag har länge velat ha en kompis till Tea men tvekat inför att skaffa en valp så när tillfället gavs så slog jag till   ! Sascha är en omplacering som jag och Tea nu ska försöka få lite hyfs ...

Av tina - 25 januari 2010 17:49

Fortfarande har jag inte tagit kort på Tea, men hon trivs med att vara hemma och har en energi som inte verkar ta slut, rena duracell-kaninen ! Annars ser hon ju ut som en tik brukar se ut när hon haft valpar, lilla nakenfisen !!! Har följt hennes va...

Av tina - 22 december 2009 15:57

Snön faller och vi går mot en vit jul ! Fick skickat till mig nya bilder på Teas valpar av uppfödaren, TACK Boris&Carina !!!! Men det bästa är nog att nu när valparna hunnit bli sex veckor så dröjer det bara två veckor tills jag får hem min Tea ige...

Av tina - 6 december 2009 19:15

Så kom vi äntligen iväg och fick träffat Tea och hennes fina valpar !!! De var helt underbara, rultiga små knyten som nästan hunnit bli fyra veckor nu ! Tea blev glad att se oss, och visade stolt upp sina små valpar. Men det märktes att hon inte var ...

Av tina - 3 december 2009 20:07

Tänkte bara slänga in en bild på tik ett från Teas nya kull ! Tack Boris och Carina för de fina bilderna jag fick på alla sju, sätter bara in denna nu ! De har nu hunnit bli drygt tre veckor ! Sötnosarna ! ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se