Direktlänk till inlägg 15 april 2009

Äntligen fått hunden badat !

Av tina - 15 april 2009 20:38

Tja som ni märker så är det inte ofta här blir uppdaterat....beundrar dem som lyckas peta in en redogörelse för dagen varje kväll !!! Sådärja, nu är ialla fall påsken avklarat. Det var mycket som var trevligt då, först och främst att solen behagade lysa på oss så många dagar och än har den inte slutat ! Sen bjöd ju föräldrarna på en trevlig påskmiddag uppe på hovshallar utanför Båstad. Helt fantastiskt god mat och en underbar utsikt !

Sen så blev det äntligen putsat fönster härhemma och bytat köksgardiner till något mer sommarliknande.....trevligt att göra det när man märker skillnaden ! hihihi....

Tea har precis avslutat sin löpperiod så det passade bra med ett bad och att frisera henne lite. Har tröttnat på att alla tror att hon är en valp....nog för att hon inte är så stor men det yviga håret vid öronen kände jag att jag måste fixa till. Först kommer en huvudbild som hon såg ut innan friseringen och sen ett par bilder från bakgården ikväll.


 
ANNONS
 
Pernilla, Akira och Sweety

Pernilla, Akira och Sweety

16 april 2009 03:36

se där jag :) pälsen kom tillbax till slut :) Va fin hon blev :)

http://www.akiraqueen.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tina - 17 februari 2010 15:39


Så har lilla Sascha på nio månader landat i denna familj ! Jag har länge velat ha en kompis till Tea men tvekat inför att skaffa en valp så när tillfället gavs så slog jag till   ! Sascha är en omplacering som jag och Tea nu ska försöka få lite hyfs ...

Av tina - 25 januari 2010 17:49

Fortfarande har jag inte tagit kort på Tea, men hon trivs med att vara hemma och har en energi som inte verkar ta slut, rena duracell-kaninen ! Annars ser hon ju ut som en tik brukar se ut när hon haft valpar, lilla nakenfisen !!! Har följt hennes va...

Av tina - 22 december 2009 15:57

Snön faller och vi går mot en vit jul ! Fick skickat till mig nya bilder på Teas valpar av uppfödaren, TACK Boris&Carina !!!! Men det bästa är nog att nu när valparna hunnit bli sex veckor så dröjer det bara två veckor tills jag får hem min Tea ige...

Av tina - 6 december 2009 19:15

Så kom vi äntligen iväg och fick träffat Tea och hennes fina valpar !!! De var helt underbara, rultiga små knyten som nästan hunnit bli fyra veckor nu ! Tea blev glad att se oss, och visade stolt upp sina små valpar. Men det märktes att hon inte var ...

Av tina - 3 december 2009 20:07

Tänkte bara slänga in en bild på tik ett från Teas nya kull ! Tack Boris och Carina för de fina bilderna jag fick på alla sju, sätter bara in denna nu ! De har nu hunnit bli drygt tre veckor ! Sötnosarna ! ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se