Direktlänk till inlägg 24 mars 2009

Fullspäckad dag...

Av tina - 24 mars 2009 22:41

Ibland kan en dag flyga förbi utan att göra så mycket väsen av sig, men inte idag! Har inte haft många stunder över att sitta o rulla tummarna, vilket känns ganska ok ändå !

Det var ju trevliga saker som hände ju! Tja, kanske inte i morse....tvättetid kl 07.00...och jag visste jag hade möte kl 10 så det var bara att sätta fart ! Fyra maskiner senare och kl började närma sig halv tio då vart jag lite stressad, slet ut den sista tvätten ur torktumlaren och hoppade på cyklen för ett möte på min arbetsplats.

Arbetsförmedlingen, Lärnia och A-kassan berättade vad vi var tvugna att veta och hm....det sjunker väl in så småningom. Nåja, det mesta gick också att sköta via datan......heja internet !

Väl hemma igen så hade Rickard dykt upp, febrig och rosslig i halsen, stackaren! Han sov nästan hela eftermiddagen, och blev sen hämtad av sin far (hans vecka). Rastat och matat hunden sen var det dax för nästa grej !

Tjejmiddag ! Jättetrevligt, god mat  och många glada skratt! Så nu ska vi hänga i soffan lite, jag o katterna, tea föredrar golvet ! Morsning !

 
ANNONS
 
Corina

Corina

25 mars 2009 16:04

Såg en akita i ditt förra inlägg ! Blir så sugen på en, saknar min gamla Silver när jag ser en Akita ! Kramis !

http://alltingochingenting.corina.se

 
Carina

Carina

26 mars 2009 22:10

Kan tänka mej att ni hade trevligt det kan du behöva efter alla motigheter.

Kram Carina

http://www.eklovenskennel.se

 
Ingen bild

Isabelle och Maya

10 april 2009 12:44

Halloj!
Håller alla tummarna för att det kommer bli bra med allt inom jobbsvängen och att du hittar något nytt skojsigt jobb :-)
Hoppas vi ses i Hässlehom om bara några veckor :-)Ha en underbar påsk!
Kramar och nospussar från oss!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tina - 17 februari 2010 15:39


Så har lilla Sascha på nio månader landat i denna familj ! Jag har länge velat ha en kompis till Tea men tvekat inför att skaffa en valp så när tillfället gavs så slog jag till   ! Sascha är en omplacering som jag och Tea nu ska försöka få lite hyfs ...

Av tina - 25 januari 2010 17:49

Fortfarande har jag inte tagit kort på Tea, men hon trivs med att vara hemma och har en energi som inte verkar ta slut, rena duracell-kaninen ! Annars ser hon ju ut som en tik brukar se ut när hon haft valpar, lilla nakenfisen !!! Har följt hennes va...

Av tina - 22 december 2009 15:57

Snön faller och vi går mot en vit jul ! Fick skickat till mig nya bilder på Teas valpar av uppfödaren, TACK Boris&Carina !!!! Men det bästa är nog att nu när valparna hunnit bli sex veckor så dröjer det bara två veckor tills jag får hem min Tea ige...

Av tina - 6 december 2009 19:15

Så kom vi äntligen iväg och fick träffat Tea och hennes fina valpar !!! De var helt underbara, rultiga små knyten som nästan hunnit bli fyra veckor nu ! Tea blev glad att se oss, och visade stolt upp sina små valpar. Men det märktes att hon inte var ...

Av tina - 3 december 2009 20:07

Tänkte bara slänga in en bild på tik ett från Teas nya kull ! Tack Boris och Carina för de fina bilderna jag fick på alla sju, sätter bara in denna nu ! De har nu hunnit bli drygt tre veckor ! Sötnosarna ! ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se