Direktlänk till inlägg 21 mars 2009

Hjälp....ska jag blogga nu ???

Av tina - 21 mars 2009 12:31

Jaha, så har man alltså hamnat på en bloggplats....Började så glatt att blogga lite för mer än två veckor sen, och fick panik !!!

Vad ska man skriva om ? Hur öppenhjärtlig ska man vara ? Ska jag verkligen beskriva hela min dag ? Hm, har fortfarande inte blivit klok på det men nu måste jag ju köra på ! Kan ju inte dra benen efter mig längre, får väl köra lite fingertoppskänsla på det hela. Så det lär väl bli blandad kompott: djupa funderingar över livet och dess (o)möjligheter, emellanåt bara trams och mest kommer det att handla om mina husdjur, främst hunden ju. Mina två katter gör inte så mycket väsen av sig även om de börjar röra lite på sig nu. Kan det ha med solen att göra ? Vill gärna att de ska vara utekatter under dagarna men det vill inte de!

Nä, de förbaskade kattdj--larna går en sväng på balkongen (som är försedd med en jättefin kattstege) på första våningen, hoppar upp på fönsterbläcket, konstaterar att tassarna blir kalla och studsar in igen o lägger sig på sängen, på en stol eller något annat mjukt och gosigt alternativt draperar sig på fönsterbrädorna så att inga krukor får plats !

De senaste dagarna har de faktiskt även dykt ner i den grönskande rabatten nedanför....för att återkomma tre minuter senare !

Jag trodde de skulle få smak för utelivet, icke sa nicke!!! Inte ens sina behov har de vett att göra utomhus nu när möjlighet ges.....senast igår blev yngsta katten utestängd på balkongen några timmar medan jag var i skogen med hunden. Hon rusade...ja, rusade in på toa och kastade sig in i deras toalett när jag kom hem och släppte in henne igen! Hmm, kattdj--lar, vet ni inte hur dyr kattsand är !!!!

Nä nock om de däringa tosiga bonnakatterna, har lyckats vara uppe i skogen ett par dagar denna vecka! Härligt vårväder, sol och lite, lite värme känner man att det blir om man hittar ett ställe med lä. Men idag är hela himlen grå så jag borde sysselsätta mig med städningen som är sorgligt försummad. Ska bara försöka ladda upp några bilder på Tea och hennes kompis Kito på skogsrundan. De blir som tokiga, kastar sig på varandra och biter, brottas och har det allmänt trivsamt....fast det kan se ganska våldsamt ut, Kito har blivit så himla stor på kort tid tycker både Tea och jag! Han är jättefin, en stor läcker American Akita ! Tea ? Jo, hon är en liten nätt bernertik, lär väl aldrig komma över 40kg-strecket men hon har en motor som en bordercollie ! Se bara i mitt första inlägg, där är en film från you-tube med på henne o syrrans hund. Jag lovar, hon har inte lagt av sig även om det gått ett år och hon haft en kull valpar emellan !!! Det enda som märks på henne numera är att pälsen fortfarande inte växt ut....men det kommer, det kommer !

Så svansen känns som en oxsvanspiska när hon blir lite glad....vilket händer sådär en 5-6 ggr per dag...aj,aj,aj.


 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

21 mars 2009 13:25

Det fina med bloggar är ju att man kan skriva om nästan vad man vill, reglerna för vad man får skriva om är inte så många. Jag skriver om min vardag helt enkelt, inget extravagant alls. :)

http://gr8shag.bloggagratis.se

 
Carina & Boris

Carina & Boris

21 mars 2009 14:24

Se där jag, det var en blogg som heter duga. Det bästa med bloggar är att du kan skriva vad du vill i den. Ja nästan iaf... och söta Tean saknar henne, meeen nu har jag ju en Tea kopia här

Kram Carina

http://www.eklovenskennel.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tina - 17 februari 2010 15:39


Så har lilla Sascha på nio månader landat i denna familj ! Jag har länge velat ha en kompis till Tea men tvekat inför att skaffa en valp så när tillfället gavs så slog jag till   ! Sascha är en omplacering som jag och Tea nu ska försöka få lite hyfs ...

Av tina - 25 januari 2010 17:49

Fortfarande har jag inte tagit kort på Tea, men hon trivs med att vara hemma och har en energi som inte verkar ta slut, rena duracell-kaninen ! Annars ser hon ju ut som en tik brukar se ut när hon haft valpar, lilla nakenfisen !!! Har följt hennes va...

Av tina - 22 december 2009 15:57

Snön faller och vi går mot en vit jul ! Fick skickat till mig nya bilder på Teas valpar av uppfödaren, TACK Boris&Carina !!!! Men det bästa är nog att nu när valparna hunnit bli sex veckor så dröjer det bara två veckor tills jag får hem min Tea ige...

Av tina - 6 december 2009 19:15

Så kom vi äntligen iväg och fick träffat Tea och hennes fina valpar !!! De var helt underbara, rultiga små knyten som nästan hunnit bli fyra veckor nu ! Tea blev glad att se oss, och visade stolt upp sina små valpar. Men det märktes att hon inte var ...

Av tina - 3 december 2009 20:07

Tänkte bara slänga in en bild på tik ett från Teas nya kull ! Tack Boris och Carina för de fina bilderna jag fick på alla sju, sätter bara in denna nu ! De har nu hunnit bli drygt tre veckor ! Sötnosarna ! ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se