Direktlänk till inlägg 4 mars 2009

Rubrik saknas

Av tina - 4 mars 2009 14:53

HIPP HIPP HURRA !!!! Idag fyller Rickard 18 år !

Dagen började med skönsjungande föräldrar som dundrade in och väckte en sovande födelsedagsunge med dukad frukostbricka och några små paketer. Den efterföljande hyllningen för våra ljuva stämmor uteblev av nån konstig anledning, men mackan o godiset slank ner utan besvär !

På kvällskvisten dök även storebror Robin med sambo Emma upp för att delta i hyllningarna samt äta lite. Det stora kalaset håller vi på lördag med släkten !

 
ANNONS
 
Carina & Boris

Carina & Boris

6 mars 2009 17:48

Vi stämmer in i skönsången för Rickard på hans 18 årsdag!!! Ja må han leva uti hundrade år... Hip Hip HURRA HURRA HURRA HURRA....

Många hälsningar Carina & Boris o resten av Eklövens

http://www.eklovenskennel.se

 
Carina

Carina

11 mars 2009 19:44

Hm.... händer det inget hos er? Är inne o kollar efter nya blogginlägg :(
Jo idag har gett tjutton i att kolla tempen. Hoppas den vill ge med sej någon gång. Har t om varit ute en långrunda i skogen med vovvarna...

Kramen till dej o den vanliga pussen till Tea

http://www.eklovenskennel.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tina - 17 februari 2010 15:39


Så har lilla Sascha på nio månader landat i denna familj ! Jag har länge velat ha en kompis till Tea men tvekat inför att skaffa en valp så när tillfället gavs så slog jag till   ! Sascha är en omplacering som jag och Tea nu ska försöka få lite hyfs ...

Av tina - 25 januari 2010 17:49

Fortfarande har jag inte tagit kort på Tea, men hon trivs med att vara hemma och har en energi som inte verkar ta slut, rena duracell-kaninen ! Annars ser hon ju ut som en tik brukar se ut när hon haft valpar, lilla nakenfisen !!! Har följt hennes va...

Av tina - 22 december 2009 15:57

Snön faller och vi går mot en vit jul ! Fick skickat till mig nya bilder på Teas valpar av uppfödaren, TACK Boris&Carina !!!! Men det bästa är nog att nu när valparna hunnit bli sex veckor så dröjer det bara två veckor tills jag får hem min Tea ige...

Av tina - 6 december 2009 19:15

Så kom vi äntligen iväg och fick träffat Tea och hennes fina valpar !!! De var helt underbara, rultiga små knyten som nästan hunnit bli fyra veckor nu ! Tea blev glad att se oss, och visade stolt upp sina små valpar. Men det märktes att hon inte var ...

Av tina - 3 december 2009 20:07

Tänkte bara slänga in en bild på tik ett från Teas nya kull ! Tack Boris och Carina för de fina bilderna jag fick på alla sju, sätter bara in denna nu ! De har nu hunnit bli drygt tre veckor ! Sötnosarna ! ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se